Girona

El Girona renova Gazzaniga fins al 2027

El dia que es va tancar el mercat de fitxatges d’hivern el director esportiu Quique Cárcel va deixar clar que un dels objectius que tenia el club d’aquí al final de temporada era treballar per poder mantenir el bloc actual a l’estiu i que ja s’estaven treballen amb algunes coses. Una d’elles era la renovació de Paulo Gazzaniga, de 32 anys, que tenia contracte fins al juny del 2025. Les negociacions han arribat a bon port, i és que el Girona ha fet oficial aquest migdia la renovació de l’argentí per tres temporades més, fins al 2027.

Gazzaniga continuarà, doncs, defensant la porteria del conjunt blanc-i-vermell com ha fet les dues últimes temporades. El curs passat ho va fer cedit pel Fulham i el bon rendiment que va oferir en la segona volta va fer que el conjunt gironí apostés pel seu fitxatge de manera definitiva, aprofitant que acabava contracte amb el club anglès. En aquests dos cursos l’argentí ha sumat un total de 52 partits, tots a primera divisió, en els que ha encaixat 66 gols.

Amb la renovació de Gazzaniga el Girona s’assegura un porter de garanties pel curs que ve, en què presumiblement l’equip haurà de competir també a Europa. A més, Toni Fuidias també contracte per una temporada més, fins al 2025. Això, però, no vol dir que el Girona no busqui un porter a l’estiu que pugui competir per la titularitat, i és que qui acaba contracte al final de temporada i, si no hi ha una sorpresa majúscula, no renovarà és Juan Carlos, que podria posar el punt final a una trajectòria de cins temporades al Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)