Girona

Gazzaniga: “Estic molt content de com creix el club i en gaudiré fins al 2027”

  • VÍDEO: L'entrevista a Gazzaniga

El Girona ha anunciat aquest migdia la renovació del porter argentí de 32 anys Paulo Gazzaniga, que continuarà defensant la porteria blanc-i-vermella fins al 2027, dos anys més del que tenia estipulat en el contracte anterior. Gazzaniga, que fins ara ha disputat 52 partits amb el Girona, tots a primera divisió, ha valorat la seva renovació en una entrevista concedida als mitjans del club.

La renovació

“Estic molt content per com està creixent el club i fins al 2027 continuaré aquí gaudint de tot.”

El projecte

“Venir no va ser una aposta perquè sabia que el club estava en creixement i que hi havia un bon projecte, però no esperava que el creixement fos tan ràpid i que es generés tot el que ens està passant”.

El moment actual

“Estic vivint un moment molt bo tan a nivell professional com personal amb la meva família i la meva filla de dos anys de la que puc gaudir. Aquesta alegria es transmet al camp i la idea és continuar disfrutant a Girona”.

La clau de l’èxit

“Míchel ja ho ha dit moltes vegades i la clau és el bon ambient que hi ha entre els companys, el cos tècnic i tothom del club. Més enllà del bon joc i la preparació dels partits, tots remem en la mateixa direcció i això és clau”.

El tècnic

“Míchel ens dona les eines per tenir les millor armes el dia del partit, i després cadascú dins el camp llegeix el partit de la seva manera. Tots sabem què hem de fer, tenim la idea del que venim treballant i a la gespa tothom pren les seves decisions”.

L’objectiu del curs

“Acabarem la temporada allà on ens mereixem estar. De moment anem partit a partit i al final ja es veurà, però estem molt contents de com van les coses fins ara. L’alegria que tenim és la clau per continuar creixent. No m’anima a dir on acabarem, però tot el que vingui crec que serà molt bo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.