Girona

Sumar efectius, vital per refer-se

Les baixes de futbolistes clau han estat un contratemps important per a Míchel Sánchez en les últimes jornades. No poder comptar amb David López des de fa dos mesos –el seu últim partit va ser el 21 de desembre al camp del Betis–; en els dos últims partits, amb Daley Blind, per sanció al Bernabéu i per un cop al peu a San Mamés, i també per culpa de les sancions en moments puntuals amb Yangel Herrera o Yan Couto, ha minvat la plantilla dirigida per l’entrenador de Vallecas, un altre dels damnificats pels arbitratges, que ha hagut de veure les dues últimes derrotes de l’equip des de la graderia per sanció.

Míchel tornarà a peu de gespa per esperonar, escridassar i dirigir els seus jugadors contra el seu Rayo Vallecano a Montilivi, acabant amb el patiment de veure com l’equip es col·lapsava per moments sense poder-hi fer gran cosa des de la llotja. Contra el conjunt madrileny tornarà Yan Couto, complert el partit de sanció per acumulació de grogues, i també haurien de tornar Blind, recuperat del cop al peu, i molt probablement David López, que completarà dues setmanes entrenant-se pràcticament al mateix nivell que la resta de companys. El català podria, com a mínim, entrar en la llista de convocats per ajudar, si Míchel ho creu oportú, o si més no per agafar ritme.

A PEU DE CAMP

El tècnic podrà estar amb l’equip després de veure des de la grada les ultimes derrotes

AIRE

Contra el Rayo tornarà Couto i ho haurien de fer també Blind i David López
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)