Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“ Seria un cop dur no jugar la Champions”

“Només pensem en l’Osasuna, que és el proper partit a casa, i per guanyar necessitarem la nostra millor versió, com sempre. Necessitem la nostra afició perquè junts som més forts”, deia Míchel traient ferro al fet d’haver perdut els tres darrers partits fora de casa i la petita crisi de resultats de l’equip. “És un equipàs, ha fet les coses molt bé, 10 de 12 punts i està a prop d’Europa. L’equip té una bona mentalitat i després d’una derrota sempre s’entrena bé i buscarem la victòria i fer un gran partit”, hi va afegir sobre l’equip de Jagoba, del qual va dir que no sabia si sortiria amb defensa de cinc o quatre, per la lesió de David García. El de Vallecas també va parlar dels seus principals objectius tàctics en el matx: “Hem fet èmfasi en coses com fer arribar la pilota a l’últim terç de camp i que molts futbolistes puguin fer la desmarcada de gol.”

Un dels temes, com cada setmana, és la Champions: “Hem d’anar partit a partit. Els comptes estan més a prop de 71 o 72 punts, però sé que demà –avui– només necessitem fer un gran partit per guanyar. No jugar la Champions no seria cap fracàs, seria un cop dur per al club i la plantilla”, va dir Míchel, que va fer una crida a l’afició: “Sé que hi seran, però ara és el moment d’anar tots junts. L’equip es mereix que l’afició sigui el jugador número dotze quan les coses no vagin tan bé.”

“Espero que tots els futbolistes pensin al cent per cent en el Girona”, responia Míchel sobre els cants de sirena cap als jugadors. “De fora no podem controlar res, però confio molt en aquests jugadors”, acabava el madrileny.

SOBRE L’OSASUNA

“És un equipàs, ha sumat 10 de 12 punts i està a prop de la zona europea”

CANTS DE SIRENA

“Espero que tots els futbolistes se centrin al cent per cent en el Girona”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)