Tsygankov i Dovbyk es classifiquen per a l’Eurocopa

Ucraïna ha fet els deures iserà a l’Eurocopa d’Alemanya aquest estiu. El combinat ucraïnès ha tombat a Islàndia en un partit que ha hagut de remuntar un gol inicial dels illencs (2-1). Els autors del gols locals han estat el migcampista del Girona Viktor Tsygankov, que avui ha rebut l’alta mèdica i ja ha sigut titular jugant 87 minuts, i Mudryck, el migcampista del Chelsea que ha anotat el gol decisiu al tram final de l’enfrontament. En clau blanc-i-vermella, Dovbyk ha sortit al terreny de joc al minut 72, en el seu lloc ha jugat el futbolista del València, Roman Yaremchuk. La selecció dirigida per Sergiy Rebrov s’ha classificat en última instància a l’Eurocopa gràcies a dos duels que ha hagut de remuntar, Bòsnia i Islàndia, els dos partits per dos gols a un. Els jugadors del Girona han sigut decisius per la classificació. Tsygankov ha jugat amb una protecció al genoll i ha estat un dels futbolistes més destacats del matx. Els dos gols han arribat per la banda dreta, on estava ubicat l’ex del Dinamo de Kiiv.