Girona

Míchel: “El segon somni que tenim al club és guanyar un títol”

Míchel Sánchez ha comparegut a la sala de premsa de Montilivi en un dia històric pel Girona: “És un projecte meravellós en el dia a dia es treballa d’una manera amb tranquil·litat i exigència. També amb un conjunt de jugadors que volen créixer i portem tres anys així. Hem passat de segona divisió a la Champions i a més amb un joc molt positiu. 74 punts, pocs equips han arribat a aquest nivell i parla molt bé d’aquest equip i projecte”, ha dit el madrileny.

Es pot superar això?

“El que hem fet és increïble i histporic. Superar-ho? Bé , tindre, quatre jornades per continuar fent coses i estem a un gol per ser l’equip màxim golejador. També pel pitxitxi i intentarem defensar la segona posició. El segon somni és guanyar un títol amb el Girona. És un repte bastant difícil i complicat. Si quedem segons estarem més a prop”, ha explicat Míchel.

Com ho viu vostè?

“Soc feliç perquè em permeten ser feliç al dia a dia. He viscut grans moments en aquests tres anys i totes les àrees son molt bones. Som un equip de treball meravellós, volem seguir creixent”, ha raonat el tècnic de Vallecas.

Contra el Barça, 8-4 de parcial

“Els partits del Barça, en l’aanada tot i que vam patir, vam estar més còmodes en moltes fase. Avui hem estat molt còmodes i hem sigut aquesta capacitat d’equip gran de donar lvolta en dos minuts al Barça. Dovbyk ha fer una gran jugada i a partir d’allà hem connectar amb la grada amb el joc, hi ha hagut futbol. Hem fet vint minuts brutals. S’han donat així els partits, també vam guanyar al Madrid i a l’Atlético de Madrid. Hem de tenir respecte a tots els rivals, però cap por”, ha dit. Finalment, Míchel ha recalcat que li ha agradat el moment que ha sonat l’himne de la Champions, però quan soni en un partit de competició oficial el curs que bé serà “encara més històric”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció