Girona

L’1x1 del Girona contra el Barça

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
pressionat
L’argentí no va poder fer gran cosa per evitar cap dels dos gols blaugrana i la veritat és que tampoc va haver de fer cap grandíssima aturada. Amb els peus va jugar més en llarg que mai per la pressió alta del Barça.
eric garcia (90’)
segur
Sense una referència clara a la seva banda, va anar lleugerament de bòlit amb la mobilitat de Fermín, però va estar imperial en tots els duels. Va acabar jugant de central, on gairebé no va tenir feina.
david lópez (65’)
solvent
Amb alguna imprecisió puntual amb pilota que va estar a punt de costar un gol i que hauria canviat del tot la lectura del seu partit, va fer una molt bona feina controlant Lewandowski, que no és poc.
blind (90’)
tranquil
Està acostumat a grans partits i se li nota. En cap moment es va deixar endur pels nervis tot i la pressió alta del Barça. No va filtrar tant joc entre línies com en altres ocasions, però va estar correcte.
miguel (90’)
decisiu
Va patir força amb Lamine Yamal i en una acció bastant mal defensada va cometre el penal que va suposar l’1-2. Ho va arreglar, i de quina manera, marcant amb la dreta el 3-2 que iniciava la festa a Montilivi.
yangel herrera (90’)
Juntament amb Aleix va patir molt al centre del camp i en alguns moments va perseguir ombres, però ho va salvar estant segur al tall. Amb pilota va fallar excessivament en controls assequibles i no va poder donar ritme al joc.
aleix garcia (90’)
imprecís
El d’Ulldecona no va tenir el seu millor dia. Defensivament va patir pel domini blaugrana al centre del camp, però sobretot va estar molt imprecís amb pilota, fallant passades aparentment fàcils.
tsygankov (65’)
amagat
Segurament va ser el blanc-i-vermell que menys es va deixar veure. Ofensivament no va aprofitar els espais que deixava Cancelo i en defensa va ser una ajuda més al centre del camp, on hi havia superioritat blaugrana.
iván martín (90’)
enllaç
La seva participació en l’1-1, retallant Arujo dins l’àrea i fent la centrada a Dovbyk, va ser clau i va resumir un partit més que correcte del basc, bastant fi amb la pilota i guanyant moltíssimes segones jugades treballades per Dovbyk.
savinho (86’)
brillant
Kounde somiarà amb ell. El brasiler va ser el millor de la primera part, desequilibrant constantment i pressionant per recuperar més d’una pilota. En la segona part va aparèixer menys, però va donar l’assistència del 4-2.
dovbyk (90’)
letal
En la primera pilota que va tocar no va perdonar per empatar ràpid el partit. Va treballar de valent despenjant pilotes i va assistir Portu en el 2-2. Al final, Kounde li va treure el gol que hauria arrodonit la festa.
portu (25’)
ídol
Va entrar, va marcar el 2-2 en la primera que va tocar, va assistir en el 3-2 i va marcar un golàs per fer el 4-2.
COUTO (25’)
lateral
Havia de ser un canvi ofensiu i veure’l gairebé d’extrem, però la remuntada va fer que es quedés molt al darrere.
valery (4’)
testImonial
Va haver d’entrar quan Savinho ja no podia més i va aportar cames fresques tot i intervenir ben poc en el joc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció