Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
immaculat
L’argentí gairebé no va haver d’intervenir, ja que la defensa va tenir sempre ben lligat l’atac del Granada. No es va embrutar la indumentària i, de passada, va acabar jugant tots els minuts possibles de la temporada en la lliga.
Eric Garcia (90’)
golejador
Montilivi va tornar a cridar “Eric queda’t, Eric queda’t”, i és que l’afició blanc-i-vermella sap que té un tresor en el de Martorell. És el defensa més golejador de la lliga i en l’últim partit no va faltar a la cita per fer el seu cinquè.
David López (50’)
eficaç
Quan està bé, amb confiança i físicament amb bon to ho controla tot i, com Blind, supleix qualsevol falta de punta de velocitat amb intel·ligència. Va fer un parell de faltes que li van costar targeta per evitar maldecaps.
Blind (90’)
elegant
Tot ho fa bé i ho fa caminant. Està així tota la temporada i li ha donat per ser dels millors de l’equip, per renovar, per anar a l’Eurocopa i per fer el que vulgui. Rectifica amb intel·ligència i sense haver de fer metres innecessaris.
Miguel (65’)
incombustible
El lateral madrileny no entén de partits relaxats i sense res en joc, ja que se’l va veure elèctric i anant al 100% en totes les accions. Va tornar a desestructurar la defensa movent-se amb total llibertat per tot el terreny de joc.
yangel (50’)
dièsel
Sembla que passegi, que no canviï gairebé mai de ritme, però és a tot arreu i a punt per fer la càrrega, l’empenta o la falta quan toca per tornar a equilibrar el joc. En atac sol trepitjar àrea rival també quan la jugada ho requereix.
Aleix Garcia (90’)
fi
El d’Ulldecona va portar el pes del partit i va imposar el ritme que va voler i que més convenia a l’equip. Va estar molt fi en la passada i, tot i que el partit potser no ho demanava, va treballar en la destrucció.
Tsygankov (56’)
brillant
Va tornar a donar un espectacle des de la dreta buscant encarar amb les diagonals marca de la casa que tant mal fan als laterals. Va buscar al seu compatriota per ajudar-lo a fer gols, però va acabar veient porteria ell per fer-ne un parell.
Iván Martín (90’)
brutal
El basc va fer un bon partit buscant associació entre línies amb els companys per així generar espais. En això i en les conduccions cap a la zona de tres quarts és bo i ho va demostrar en l’acció que va acabar amb penal i el 3-0.
Portu (50’)
elèctric
El de Beniel es va passar tota la primera part demanant la pilota des de la banda esquerra, però a l’equip li va costar bascular el joc cap allà. Quan va poder va agafar posicions més centrades per entrar més en joc i associar-se.
Dovbyk (90’)
històric
Se’l va veure amb ganes de participar, de tocar pilota i de trepitjar zona de perill, i fins i tot d’animar els seus companys a atacar i trobar-lo. Va fer un trio de gols –dos, de penal– que el situen, momentàniament, pitxitxi de primera.
Sávio (40’)
assistent
Va aconseguir fer la desena assistència en la lliga fent la passada a Tsygankov en el 3-0 i va forçar el penal per fer el setè, el 24è de Dovbyk.
P. Torre (40’)
Va intentar algun driblatge complicat en la zona de tres quarts i alguna conducció interessant. Seu és l’inici del 5-0 a passada de Stuani.
Yan Couto (40’)
apagat
Va entrar poc en joc des de la dreta, ja que el joc es va bolcar pel costat de Savinho.
Stuani (34’)
company
Dovbvk li estava estripant els rècords i el va assistir en el 5-0 i va fer el 6-0.
Arnau (25’)
correcte
Va evitar que el Granada, amb Boyé despenjat, fes algun gol i l’equip encaixés.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)