Girona

Inici exigent pel Girona amb dos partits a fora com s’havia demanat

El club compta acabar les obres a finals d’agost per complir amb els requisits de la UEFA

El Girona ja coneix el calendari de primera divisió de la temporada que ve. Els de Míchel tindran un inici de curs d’alló més exigent, i és que abans de l’estrena en la Champions entre el 17 i el 19 de setembre, els blanc-i-vermells tindran cinc partits d’alló més complicats. Els gironins començaran amb dos partits a domicili, visitant el Betis en la primera jornada i l’Atlético en la segona. En la tercera jornada arribarà l’estrena a Montilivi contra l’Osasuna, abans de tornar a la capital andalusa per jugar contra el Sevilla. Abans de la Champions, els gironins rebran en la cinquena jornada la visita del Barça.

El sorteig no ha estat del tot agraït pel Girona, que haurà de suar si vol tenir un coixí important quan comencin els dos partits per setmana amb la Champions. L’únic en què sí que hi ha tingut a veure el club és en el fet de jugar els dos primers partits de lliga lluny de Montilivi, i és que a l’estadi gironí s’estaran fent les obres per complir amb els requisits que demana la UEFA per poder acollir partits de Champions i la previsió és que s’acabin a finals d’agost, un cop hagi començat la lliga. Pel Girona-Osasuna del 28 d’agost hauria d’estar tot llest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)