Girona

La millor temporada de la història del Girona

Juanpe Ramírez (15)

Un home de club

Juanpe viurà el seu novè curs consecutiu a Girona

El central ha vist reduïda a la meitat la seva participació respecte al curs 2022/23

Juanpe és el segon jugador del Girona amb més partits disputats en el futbol professional (246)

Convé posar-se dempeus per parlar de Juanpe Ramírez. El curs vinent serà l’únic futbolista de la plantilla que ha viscut els dos ascensos a primera divisió. Renovat fins al 30 de juny del 2025, encadenarà la novena temporada al club. Amb 33 anys, és el segon jugador del Girona amb més partits disputats en el futbol professional (246), ben a prop de Stuani (248). Com també li ha passat a l’uruguaià, el segon capità ha tingut un paper secundari les dues darreres campanyes, coincidint amb el retorn a la màxima categoria. No obstant això, Míchel sempre ha remarcat que “el cor del Girona batega amb força”, fent referència a la importància dels pesos pesants en la gestió del grup. Ara bé, aquest no és l’únic factor que explica la seva continuïtat. Juanpe també ha complert sobre la gespa amb un rendiment més que digne quan se li ha donat l’oportunitat.

El que és cert és que la seva aportació ha quedat reduïda a la meitat en comparació amb el curs 2022/23, en què va disputar 1.428 minuts repartits en 19 jornades (17 titularitats). Aquesta temporada ha obtingut 17 participacions, només sis com a titular, fet que no li ha permès sumar més de 747 minuts en lliga. Val a dir que el defensa, titular en quatre dels cinc partits de copa, ha tingut una competència de més nivell que el curs anterior, en què es jugava el seu lloc a l’onze amb David López, Santi Bueno, Bernardo i Callens. L’excels rendiment de Blind, Eric i David ha limitat encara més la seva participació. Això sí, en cap cas ha estat per problemes físics. Només ha quedat fora de la llista en dues jornades (la sortida a Balaídos, al gener, i a la seva Las Palmas natal, a l’abril). Aquesta disponibilitat ha jugat a favor de Juanpe, que tindrà un paper, amb matisos, semblant al que el club ha reservat per a un altre dels capitans, Juan Carlos, que serà el tercer porter. El canari és una figura molt valorada dins del vestidor que, des de l’estiu del 2016, sempre ha estat amb un somriure al servei de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)