Girona

Les portes, obertes fins a l’últim dia

No tot està fet. El mercat de fitxatges es tanca aquesta nit, amb el Girona pendent dels darrers moviments d’entrada i sortida

“Alguna cosa pot passar. Crec que hi pot haver alguna sortida i alguna arribada.” Ho va reconèixer Míchel Sánchez a la sala de premsa de Montilivi, on el tècnic va elogiar el partidàs del seu equip però també li va tocar parlar del sorteig de Champions i del mercat d’estiu, que es tanca aquesta nit, un cop disputades ja tres jornades de lliga. També en va parlar el president del consell d’administració, Pere Guardiola, a Mònaco, on va assistir al sorteig. “A cada finestra d’estiu hem tingut activitat d’entrades i sortides fins al final. Per tant, el més normal és que demà també n’hi hagi, tot i que el mercat no sempre va com un vol.” El Girona ha fet molts de moviments en la plantilla, tant d’entrada com de sortida, i encara espera esgotar les últimes hores per rematar-ho. Sobretot després de la sobtada marxa del jove extrem Iker Almena, que fitxarà per l’Al-Qadsiah de l’Aràbia Saudita.

“Estic molt content amb la plantilla, estem convençuts que hem fet les coses bé”, va dir Míchel, en sintonia amb el discurs que va fer el president, Delfí Geli, entrevistat al Cívitas Metropolitano. El Girona acumula deu cares noves a la primera plantilla: Pau López (Ol. Marsella), Krejci (Sparta Praga), Alejandro Francés (Saragossa), Oriol Romeu (cedit pel Barça), Van de Beek (Manchester United), Bryan Gil (cedit pel Tottenham), Yáser Asprilla (Watford), Abel Ruiz (Braga), Bojan Miovski (Aberdeen) i Gabriel Misehouy (Ajax).

Tot plegat, després de perdre peces de tant de pes com Artem Dovbyk (Roma), Aleix Garcia (Bayer Leverkusen), Savinho (Manchester City), Yan Couto (Borussia Dortmund) i Eric Garcia (Barça), amb un fil d’esperança, cada cop més prim, de repescar-lo. De la plantilla que va acabar el curs passat, també se n’han anat Toni Villa (Eibar), Pablo Torre (Barça), Borja García, Fuidias (Cartagena) i Ibrahima Kébé (cedit al Lommel).

LA XIFRA

10
fitxatges
ha fet fins ara el Girona, que s’ha hagut de moure perquè ha perdut futbolistes de molt de pes

LES REACCIONS

El més normal és que hi hagi activitat fins al final, tot i que el mercat no sempre va com un vol
Pere Guardiola
PRESIDENT DEL CONSELL
Alguna cosa pot passar. Crec que hi pot haver alguna sortida i alguna arribada
Míchel Sánchez
ENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)