Sense aixecar cap

Divisió d’honor juvenil. Després de cinc jornades de lliga el juvenil gironí encara no coneix la victòria i ahir es va veure remuntat pel Barça

Girona 1 Barça 2

GIRONA:Andreev, Jordana, Badia, Aguilera, Aznar, Curcio (Silvero, 64’), Coromina (Luis, 64’), Roldán, Aimar (Derek, 70’), Nacho (Fuentes, 70’)i Richard (Yeray, 82’).BARÇA:Bonfill, Guillem Victor, Hector Rangel (Saca, 46’), Eman Kospo, Walton (61’), Pedro Rodríguez (Fariñas, 72’), Jan Virgili, Quim Junyent, Hugo Alba, Parriego (Arnau Pradas, 61’) i Pedro Fernández (Daniel Àvila, 72’).GOLS:1-0 (5’) Nacho. 1-1 (42’) Pedro Fernández. 1-2 (78’) Hugo Alba.ÀRBITRE:Rius Riu.T.G.:A l’entrenador local Sergi Mora.T.V.:Cap.

El juvenil del Girona continua sense tastar la victòria. Els de Sergi Mora, amb el municipal de Vidreres ple, ahir van veure’s remuntats pel Barça.

Els gironins tenien set de victòria, i així ho van demostrar des de l’inici. Només de començar es van fer notar a l’àrea de Bonfill. I en el minut 5 Nacho va obrir la llauna. El marcador es va mantenir amb l’avantatge mínim dels blanc-i-vermells fins pràcticament el final del primer temps. Anades i vingudes. Però, als últims minuts, els blaugrana es van posar les piles per, com a mínim, marxar als vestidors amb l’empat. I així va ser. En una bona acció combinativa que Pedro Fernández va rematar, el Barça va aconseguir arribar al descans amb el partit igualat.

En la represa, els gironins van tornar a sortir ben col·locats i avisant altre cop amb apropaments des d’un bon inici. Sota pals, però, Andreev també va tenir feina. Els gironins els va començar a fer pujada el partit a nivell físic. Tampoc van estar encertats combinant-se dins l’àrea, i els blaugrana, en canvi, van saber fer-se seu el tram final del partit. Després d’una primer ocasió clara de Pablo Fernández que va acabar amb la pilota al travesser, va acabar arribant el gol culer minuts després. Hugo Alba va anotar el segon i el gol de la remuntada gràcies a una gran passada filtrada d’Arnau Pradas (80’). Els gironins van tenir dues ocasions que no van saber aprofitar.

Dimecres els espera una nova cita al municipal de Vidreres a les 2 del migdia. Els de Sergi Mora rebran el Feyenoord per disputar la segona jornada de la Youth League.