Girona

Un altre rècord al sarró

Si bé el gol que va fer Stuani contra l’Athletic va donar tres punts d’or al Girona, que es mantenen al bell mig de la taula amb 12 punts i un coixí de sis respecte del descens, per al de Tala també va servir per desempatar amb Julio Salinas com el futbolista amb més gols de la història de primera sortint des de la banqueta. L’atacant ha fet ni més ni menys que 29 dianes –3 amb el Llevant, 2 amb el Racing, 9 amb l’Espanyol i ja 15 amb el Girona–, xifres increïbles que li permeten trencar un altre rècord al seu favor: “Estic gaudint del moment. M’ho he pres així i és cert que m’esforço durant la setmana per estar en les millors condicions possibles per al tècnic. Siguin 10, 20 o 30 minuts, o sigui com a titular, ho intento aprofitar al màxim, ajudar i sentir-me bé i còmode. Hi ha Stuani per a estona, encara”, insistia el futbolista uruguaià, que ha superat gràcies als tres gols que ha fet aquesta temporada sortint de refresc noms il·lustres que ocupaven les primeres posicions d’una taula meritòria. El de Tala ha deixat enrere Leo Messi i Óscar de Paula, amb 27 dianes cadascun; contra el Barça va igualar Julio Salinas (28), i contra l’Athletic el va superar amb marge ara per ampliar l’avantatge, ja que del top ten actual només Ángel Correa (22) i Juanmi Jiménez (20), a l’Atlético i el Betis respectivament, continuen acumulant partits i gols a primera divisió.

Stuani s’ha convertit en un recurs preuat per a Míchel. Sense anar gaire lluny, en l’últim matx, tot i que va tardar a introduir canvis, el de Vallecas va escollir l’uruguaià abans que Miovski, que havia estat titular i havia fallat un penal en el penúltim partit contra el Feyenoord, en l’estrena de l’equip en la Champions League a Montilivi. De fet, el de Macedònia del Nord no va ni escalfar a la banda i va quedar en un segon pla en un triomf amb protagonisme per a Abel Ruiz, titular i oferint intangibles i feina fosca, i Stuani, l’heroi juntament amb Gazzaniga.

15 AMB EL GIRONA

Stuani també ha fet 3 gols amb el Llevant, 2 amb el Racing i 9 amb l’Espanyol

D’HONOR

El de Tala ha deixat enrere Leo Messi i Óscar de Paula (27 gols) i ha superat Salinas (28)

MÉS GOLEJADORS COM A SUPLENTS

1. Cristhian Stuani 29 gols
2. Julio Salinas 28
3. Leo Messi 27
4. Óscar de Paula 27
5. Walter Pandiani 23
6. Álvaro Morata 23
7. Ángel Correa 22
8. Manuel Sarabia 22
9. Ángel Rodríguez 21
10 Juanmi Jiménez 20
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)