Més hoquei

L'hora de guanyar el títol

Hoquei sobre patins. Els duels Barça B-Reus La Fira i Vic-Moritz Vendrell determinen avui a les Comes els finalistes de la lliga catalana

La lliga catalana ha arribat a la fase decisiva, la final a quatre que ha de decidir el títol de campió. La competició de grups va començar el 20 d'agost i tres setmanes després la fase final es disputarà al pavelló de les Comes d'Igualada. Els quatre equips classificats hauran de superar avui les semifinals (19.30 h i 21.30 h) i demà els guanyadors afrontaran la gran final (21 h). El Barça B i el Reus Deportiu La Fira seran els primers a entrar en escena. El filial blaugrana va jugar els quarts de final perquè el primer equip està jugant amistosos a Portugal, i sortirà a buscar la sorpresa contra un conjunt roig-i-negre que ja comença a mostrar el seu potencial amb l'equip reforçat que presenta. La segona semifinal enfrontarà el Vic, que sempre aspira a estar a dalt, i el Moritz Vendrell, el campió de la darrera edició, que intentarà revalidar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)