Més hoquei

El derbi entre el SHUM i el GEiEG acaba amb empat

Hoquei sobre patins. Els maçanetencs van pujar una posició en la classificació i els grupistes van sumar el seu primer punt fora de casa

SHUM 2 GEIEG 2

SHUM FRIT RAVICH:Núñez, Candamio, Pujol, Ferran Garcia i Roura –equip inicial–; Tarrès, Garriga, Villares, Pablo Fernández i Ramírez.GEIEG:Ortega, Palacín, Gallardo, Joan Gelmà, i Nobell –equip inicial–; Vidal, Nil Rodríguez, Alejandro López i Prat.GOLS:1-0 (8') Roura. 1-1 (9') Joan Gelmà. 2-1 (41') Candamio. 2-2 (45') Joan Gelmà.ÀRBITRES:F. Moreno i J.A. Sanz. Van mostrar targeta blava a Nil Rodríguez del GEiEG.FALTES:6 del SHUM i 8 del GEiEG.

El derbi de les comarques gironines entre el SHUM Frit Ravich i el GEiEG va finalitzar amb un empat a dos gols després d'un enfrontament força anivellat. Els maçanetencs segueixen invictes a casa, van encadenar el quart partit sense perdre i van pujar una posició en la classificació. Els grupistes, de la seva banda, van aconseguir sumar el seu primer punt fora de casa, però es mantenen en la zona de descens.

El SHUM es va avançar en el marcador abans del minut 10 de partit amb un gol d'Eloi Roura, però un minut després el GEiEG va empatar gràcies a Joan Gelmà. El marcador ja no es va moure fins a la segona meitat, quan els maçanetencs van buscar avançar-se en el marcador. Els locals van desaprofitar un penal en el minut 34 i tampoc no van poder marcar en la superioritat numèrica per la targeta blava a Nil Rodríguez. Finalment, a 9 minuts del final, Adrián Candamio va fer el 2-1. El GEiEG va seguir dins del partit, va buscar les seves oportunitats i quan faltaven cinc minuts pel final novament Joan Gelmà va marcar i va establir l'empat a dos gols, que ja va ser definitiu.