Més hoquei

El Palafrugell perd el primer partit però segueix líder

Hoquei sobre patins. Va ensopegar a casa contra el Mataró

PALAFRUGELL 2 MATARÓ 6

CH PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Duran i Casanovas –equip inicial–; Vives, Aldrich, Gerard Pujol, Ruiz i Panella.MIS IBERICA MATARÓ:Grané, Bartrés, Florenza, Figa i Lladó –equip inicial–; Serra, Cantero, Guimerà i Povedano.GOLS:0-1 (16') Figa. 1-1 (36') Duran. 2-1 (36') Aldrich, de penal. 2-2 (40') Bartrés, de falta directa. 2-3 (43') Cantero. 2-4 (47') Florenza. 2-5 (49') Bartrés. 2-6 (50') Lladó.ÀRBITRES:M. Lapedriza i X. Serra. Van mostrar targeta blava a Gerard Pujol (2) i a Florenza.FALTES:14 del Palafrugell i 15 del Mataró.

El Palafrugell va encaixar la primera derrota de la temporada i ho va fer a casa contra el Mataró. Tot i això, els empordanesos van mantenir el lideratge de la primera divisió, però ara només tenen quatre punts d'avantatge. Els mataronins es van avançar en la primera meitat (0-1), i en l'inici del segon temps els locals van capgirar el resultat (2-1) i van disposar de dues faltes directes per ampliar l'avantatge, però no les van saber transformar. A deu minuts del final els mataronins van empatar i a partir d'aquí es van anar distanciant fins a assegurar la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)