Més hoquei

Segona derrota del curs

Hoquei sobre patins. El Palafrugell no pot aturar Pedro González, que va fer tres gols, però segueix líder solvent de la primera estatal

ASTURHOCKEY 4 PALAFRUGELL 3

ASTURHOCKEY:Candanedo, López, P. González, Fernández i Carmona –equip inicial–; J. González, Berrnardo, Rodríguez i Fidalgo.PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Duran i Pujol –equip inicial–; Vives, Ruiz i Casanovas.GOLS:0-1 (2') Pujol. 1-1 (5') González. 2-1 (5') González. 2-2 (20') Duran. 3-2 (40') González. 4-2 (46') López- 4-3 (48') Duran.ÀRBITRES:Gómez i Díaz.FALTES:17 l'Asturhockey i 12 el Palafrugell.COMENTARI:El Palafrugell no va trobar la manera d'aturar Pedro González, que va fer un trio de gols, i va encaixar la segona derrota del curs. L'equip empordanès continua líder de la primera estatal amb sis punts de marge sobre el quart, l'Asturhockey. Malgrat que Pujol va avançar de seguida el Palafrugell amb un gran tret llunyà, González va capgirar la truita amb dos gols en 22 segons, el segon, en una gran acció personal. L'equip català va empatar mitjançant Duran. González, inspirat, però, va posar de nou per davant els locals, i el seu company López va fer el 4-2. El Palafrugell va esgotar les seves possibilitats i Duran va fer el 4-3 a 1:24 del final. Els de Xavi Garcia van fallar dues directes, la primera amb 2-2 i la segona amb 3-2.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)