Més hoquei

Cedeixen el lideratge

Hoquei sobre patins. El Palafrugell va empatar a casa contra el Sant Feliu i ja no és el líder de la primera divisió

PALAFRUGELL 3 SANT FELIU 3

CH PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Durann i Aldrich –equip inicial–; Vives, Pujol, Ruiz, Casanovas i Panella.CHP SANT FELIU:Castellvell, Marc Fajas, Hinojal, Tobias i Valls –equip inicial–; Vera, Sergi Fajas, Oriol Garcia, Oller i Turón.GOLS:1-0 (4') Aldrich. 1-1 (15') Vera. 2-1 (19') Ruiz. 2-2 (22') Oller, de falta directa. 3-2 (36') Ribot. 3-3 (45') Hinojal.ÀRBITRES:D. Pico i J. Garcia. Van mostrar targeta blava a Hinojal, Tobias i Oriol Garcia.FALTES:14 del Palafrugell i 9 del Sant Feliu.

El Palafrugell va cedir el lideratge de la primera divisió en empatar a tres gols a casa contra el Sant Feliu. Els empordanesos tenen els mateixos punts que l'Arenys de Munt –que va guanyar– però tenen la diferència de gols general desfavorable. El Palafrugell i l'Arenys de Munt tenen un partit menys ja que el seu enfrontament es va suspendre per falta de llum quan anaven 4-0 per als maresmencs, i s'acabarà el dijous 16 (21 h). Els empordanesos es van situar primers en la tercera jornada i han estat tota una volta ocupant aquesta posició de privilegi de la segona categoria estatal.

El partit contra el Sant Feliu es va iniciar bé, amb un gol en el minut 4, però en cap moment els locals van poder agafar un clar avantatge en el marcador. Al descans s'hi va arribar amb un empat, 2-2, i en la segona meitat es va mantenir la igualtat.