Més hoquei

El Palafrugell jugarà contra l'Arenys de Munt

Hoquei sobre patins. Els empordanesos disputaran la segona semifinal de la copa de la Princesa (21 h), que comença avui a Sant Cugat

El Palafrugell lluitarà contra l'Arenys de Munt per una plaça en la final de la copa de la Princesa a partir de les nou del vespre. El sorteig que es va fer ahir al vespre també va emparellar el Sant Cugat, l'amfitrió, i l'Asturhockey de Grado. Els vallesans, com a amfitrions, van poder escollir quina semifinal disputaven i van decidir que jugarien la primera a les set de la tarda. El Palafrugell jugarà contra un rival que ja ha disputat aquesta competició i que va guanyar el títol en l'edició de l'any 2015.

Els empordanesos han empatat els dos darrers partits que han disputat i fa tres jornades que no aconsegueixen la victòria a la primera divisió. Fa tres jornades van visitar la pista de l'Arenys de Munt i el partit es va suspendre per falta de llum a quinze minuts del final quan el Palafrugell perdia 4-0. L'Arenys de Munt acaba de vèncer el Tordera, però en l'anterior partit va ser golejat pel Sant Feliu (7-3). Els arenyencs són l'equip que menys gols ha encaixat, només 39 en catorze partits. El Sant Cugat va visitar la pista de l'equip asturià en la lliga i va perdre per un mínim 3-2.