Més hoquei

El Palafrugell, a la final

Copa de la Princesa. Va derrotar ajustadament l'Arenys de Munt i aquest migdia lluitarà per obtenir el títol contra el Sant Cugat

PALAFRUGELL 3 ARENYS MUNT 2

CH PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Duran i Pujol –inicial–; Vives, Aldrich, Ruiz, Casanovas i Panella.CD'E ARENYS DE MUNT:Burgaya, J. Pérez, Illa, Roca i Daumal –inicial–; Joseph, Codina, Grau, G. Sánchez i G. Garcia.GOLS:1-0 (3') Duran. 2-0 (22') Duran. 2-1 (29') J. Pérez. 3-1 (48') Pujol. 3-2 (50') Illa.ÀRBITRES:M. Lapedriza i I. Galán.FALTES:6 del Palafrugell i 9 de l'Arenys de Munt.COMENTARI:El Palafrugell es va classificar per a la final de la copa de la Princesa després de derrotar per la mínima l'Arenys de Munt en un partit que va ser molt disputat però en què sempre va anar guanyant. El rival en la lluita pel títol serà el Sant Cugat, l'amfitrió, que va golejar l'Asturhockey per 2-7. La final es disputarà aquest migdia (12.30 h). Els empordanesos es van avançar en el minut 3 amb un gol de Jonathan Duran, i ell mateix va fer el 2-0 amb què es va arribar al descans. En la segona meitat els maresmencs van reduir les diferències i el partit va continuar obert. Quan faltaven dos minuts per al final, Gerard Pujol va fer el 3-1 i malgrat que l'Arenys de Munt li tornava a reduir avantatge en el marcador, ho va fer quan només mancaven 15 segons per al final i el Palafrugell va celebrar la classificació per a la final de la copa de la Princesa.