Més hoquei

El Palafrugell guanya i és més líder

Hoquei sobre patins. Els seus dos perseguidors es van enfrontar i van empatar

VILANOVA 1 PALAFRUGELL 3

VILANOVA SIMON GRUP:Esteve, Muntané, I. Garrido, Garreta i Aguilar –inicial–; Gil, Salvadó, Gómez, Pastó i J.M. Garrido.CH PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Duran i Pujol –inicial–; Vives, Ruiz, Casanovas i Panella.GOLS:1-0 (17') Pastó. 1-1 (33') Ribot. 1-2 (44') Pujol. 1-3 (50') Pujol (f.d.).ÀRBITRES:X. Buixeda i D. Calonge. Targeta blava a Aguilar i Pujol.FALTES:14 del Vilanova i 11 del Palafrugell.COMENTARI:El Palafrugell va guanyar a la pista del Vilanova i és més líder de la primera divisió, ja que els seus dos perseguidors –l'Arenys de Munt i l'Asturhockey– es van enfrontar entre ells i van empatar. Els empordanesos tenen ara quatre punts d'avantatge sobre els maresmencs i sis respecte a la quarta posició, la primera que no donaria l'ascens a l'OK Lliga. El partit del Palafrugell a la pista del Vilanova no va ser senzill, ja que fins a la segona meitat no es va posar al davant. Els locals es van avançar en el primer temps i Ribot va empatar en el minut 33. Pujol va avançar els empordanesos a sis minuts del final, i ell mateix va tancar el partit en el darrer minut amb un gol de falta directa.