el9cers

“Tenia clar on el volia tirar”

Hoquei sobre patins. Jordi ‘Xixi’ Creus explica les sensacions de marcar el penal que va donar el títol de la CERS a l’ICG Software Lleida

Tot l’esforç dels jugadors, el cos tècnic, la directiva i els aficionats de l’ICG Software Lleida aquesta temporada i sobretot aquest cap de setmana va tenir la seva recompensa quan Jordi Xixi Creus va marcar el penal que va significar guanyar el títol de la CERS. El reusenc, de 37 anys, va explicar les seves sensacions, va reconèixer que estava nerviós abans de xutar el penal però que tenia molt clar on volia enviar la bola, i ho va aconseguir. Un penal, un xut, un gol i un títol.

Jordi Creus va voler donar les gràcies als aficionats que van omplir el pavelló Onze de Setembre pel suport que els van donar, sobretot en els moments complicats, com ara quan perdien. El reusenc va destacar que la final contra el Barcelos portuguès havia estat emocionant i disputada, i va comentar: “Tenir la possibilitat de guanyar un títol a casa i aconseguir-ho són coses que passen molt poques vegades a la vida i quan ho tens ho has d’aprofitar, i ho vam aconseguir.”

Després de formar-se en els equips de base del Reus, Xixi Creus ha jugat en força equips: el Tenerife, el Blanes, l’Igualada, el Vilanova i el Vendrell. A finals de la temporada passada el conjunt penedesenc li va dir que no comptava amb ell, i a última hora va aparèixer el Lleida. “Quan semblava que el món s’acabava, el Lleida em va obrir les portes, va confiar en mi”, explica agraït el jugador, que reconeix que en un any li ha canviat molt la vida. “D’estar quasi fora de jugar a l’hoquei a tornar a un club important i aconseguir un títol que em fa molt feliç.” Jordi Creus va encaixar bé en un equip amb força jugadors joves i un entrenador, Albert Folguera, que va determinar el rol de cada un. “Jo el tenia molt definit, i sabia que havia d’aportar la meva experiència i el saber estar dins de la pista en segons quins moments”, diu Creus. L’argentí Darío Giménez va anunciar ahir que deixa el Lleida i marxa al Valdagno.

Vam saber patir, amb el 2-0 se’ns va complicar molt, però ens vam mentalitzar que ho podíem capgirar i el públic ens va empènyer molt
Estava nerviós, però estava segur del que volia fer. Em vaig concentrar i mentalitzar
Jordi Creus
JUGADOR DEL LLEIDA

La va guanyar amb el Tenerife

L’any 2008 Creus ja va guanyar el títol de la CERS amb el Tenerife a Dinan, França. “Són diferents, a Tenerife l’hoquei tenia poca repercussió i ho vam celebrar en família” explica, tot i que hi afegeix que està molt content dels dos títols. Ara l’ha guanyat davant la seva afició, els amics i la família: “Les sensacions són diferents i es disfruta una mica més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)