el9cers

El Lleida Llista guanya el Voltregà Stern Motor (5-2) i passa a la final de l’Europa Cup

Hoquei sobre patins. Els lleidatans lluitaran per revalidar el títol davant el Sarzana italià que s’ha classificat en la pròrroga

El Lleida Llista s’ha classificat per la final de l’Europa Cup i lluitarà per revalidar el títol que ja va guanyar la temporada passada. Els lleidatans han superat en la semifinal catalana al Voltregà Stern Motor per 5-2 i demà disputaran la final contra el Sarzana italià que s’ha classificat en la pròrroga al derrotar per 4-2 el Valdagno.

El duel català de la semifinal s’ha iniciat amb una targeta blava pel Voltregà i una falta directa pel Lleida, que no ha pogut transformar. A partir d’aquí els lleidatans han disposat de bones ocasions al contraatac, mentre que als osonencs els hi costava arribar davant la porteria rival. El Lleida ha trobat el camí del gol a cinc minuts del final de la primera part, Jordi Creus ha fet l’1-0 i un minut després César Candanedo ha marcat el 2-0. Els de Sant Hipòlit han tornat a entrar en el partit a tres minuts del descans amb el 2-1 d’Aleix Molas.

En el primer minut de la segona meitat Maxi Oruste ha tornat a avançar als lleidatans i amb el 3-1 el Lleida ha sabut controlar el partit i el ritme de joc. A deu minuts pel final el Voltregà ha anat a intentar la remuntada però el Lleida ha sentenciat. Jordi creus i Maxi Oruste han tornat a marcat i han sentenciat el partit amb el 5-1. Adrià Ballart ha marcat el definitiu 5-2 a pocs segons del final del partit.

En la primera semifinal el Sarzana s’ha classificat per la final al derrotar en el duel italià al Valdagno per 4-2 en la pròrroga. Després d’un partit força anivellat i sense que cap equips s’arrisqués, el Valdagno –dels catalans Guillem Trabal i Marc Pallarés–, s’ha avançat en el marcador al transformar Dario Giménez una falta directa a sis minuts de final. En l’últim minut el Sarzana a atacat amb cinc homes de camp i sense porter, i ha perdut una bola, l’atac del Valdagno ha acabat amb una targeta blava pel seu jugador. Danilo Rampulla ha marcat l’empat de falta directa a 25 segons del final i s’ha arribat a la pròrroga. En el temps suplementari el Sarzana ha estat molt més motivat i encertat davant un Valdagno deprimit i s’ha emportat la victòria per 4-2.