el9cers

El Lleida, a la final de l’Europa Cup

Hoquei sobre patins. Derrota en la semifinal catalana el Voltregà i buscarà el títol contra el Sarzana

LLEIDA 5 VOLTREGÀ 2

LLEIDA LLISTA:Lluís Tomàs, Cañellas, Oruste, Andreu Tomàs i Roberti di Benedetto –equip inicial–; Bruno di Benedetto, Candanedo, Creus i Folguera.VOLTREGÀ STERN MOTOR:Roca, Ordeig, Armengol, Molas i Ballart –equip inicial–; Vargas, Manrubia, Gallifa i Dalmau.GOLS:1-0 (20’) Creus. 2-0 (21’) Candanedo. 2-1 (22’) Molas. 3-1 (26’) Oruste. 4-1 (44’) Creus. 5-1 (47’) Oruste. 5-2 (50’) Ballart.ÀRBITRES:J. Pinto i P. Almeida (Portugal). Targeta blava a Ballart.FALTES:8 del Lleida i 8 del Voltregà.

El Lleida Llista es va classificar per a la final de l’Europa Cup i lluitarà per revalidar el títol que ja va guanyar la temporada passada. Els lleidatans van superar en la semifinal catalana el Voltregà Stern Motor per 5-2 i aquesta tarda (19 h) disputaran la final contra el Sarzana italià, que es va classificar en la pròrroga en derrotar per 4-2 el Valdagno.

El duel català de la semifinal es va iniciar amb una targeta blava per al Voltregà i una falta directa per al Lleida, que no va poder transformar. A partir d’aquí els lleidatans van disposar de bones ocasions al contraatac, mentre que als osonencs els va costar arribar a la porteria rival. El Lleida va trobar el camí del gol a cinc minuts del final de la primera part, Jordi Creus va fer l’1-0 i un minut després César Candanedo va marcar el 2-0. Els de Sant Hipòlit van tornar a entrar en el partit a tres minuts del descans amb el 2-1 que va anotar Aleix Molas.

En el primer minut de la segona meitat Maxi Oruste va tornar a avançar els lleidatans i amb el 3-1 el Lleida va saber controlar el partit i el ritme de joc. A deu minuts del final el Voltregà va intentar la remuntada i va pressionar el rival, però el Lleida va sentenciar. Jordi Creus i Maxi Oruste van tornar a marcar i van sentenciar amb el 5-1. Adrià Ballart va fer el definitiu 5-2 a pocs segons del final.

El Sarzana i la pròrroga

El Sarzana es va classificar per a la final en la pròrroga en guanyar el Valdagno dels catalans Guillem Trabal i Marc Pallarés. A 25 segons del final el Sarzana va empatar de falta directa (1-1) i en el temps afegit va ser superior a un rival abatut.