Mundial

Or merescut per a Espanya

Hoquei en línia. L’equip masculí sub-19 obté el bronze superant el Canadà (2-4) amb dos gols dels jugador del Tucans ASME De las Heras

ESPANYA 2 Estats units 0

ESPANYA:Moreno, Prado, Luque, Díez, Doménech, De Saja, Castro, Sehuk, Vallejo, Almendariz, Luna, Vilaró, Pareja i Seoane (ps).ESTATS UNITS:Trevino, Ace, Clark, Lalonde, Brown, Josey Dunne, Printzen, Maddox, Joy Dunne, Herrera, Pogu, tillemans, Salaski i Park (ps).GOLS:1-0 (1’) De Saja. 2-0 (31’) De Saja..ÀRBITRES:Teresa Anderson i Radka Rucickova.

La selecció espanyola sub-19 femenina va obtenir el títol mundial de la categoria per quarta vegada després de derrotar en la final els Estats Units per 2-0. Espanya arribava a la final amb ple de triomfs (4/4) i va confirmar els pronòstics davant un rival que ja havia derrotat en la prèvia (4-2). Mar de Saja (Valladolid) va clavar l’1-0 quan només s’havien consumit setze segons. L’equip local duia el pes, però la portera nord-americana es va afermar i el partit es va anivellar. En l’últim segon d’una superioritat, ja en el segon temps, de nou Mar de Saja va marcar el 2-0 aprofitant a boca de canó un rebuig de la portera visitant. Espanya va controlar sempre el partit i la portera catalana Carolina Moreno (Rubí Cent Patins), molt segura, va malbaratar les il·lusions de les nord-americanes. En el partit pel tercer lloc, Canadà va derrotar Finlàndia per 5-3.

L’equip masculí, amb sis jugadors catalans a les seves files, va derrotar Canadà per 2-4 i va obtenir el bronze. Els gols els van fer el jugador català del Tucans ASME Ivan de las Heras (2), Nicolás Garcia i Daniel Díez. David Coronas i Genis Mas (Cent Patins) van fer una assistència cadascun. Espanya va remuntar un 1-0 i un 2-1 en un partit tens. El títol se’l va endur la República Txeca, que va vèncer els Estats Units (5-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)