Més hoquei

El Manlleu i el Palau golegen en la lliga europea femenina

Hoquei patins. El Voltregà cau derrotat clarament a la pista del Benfica portuguès

El Manlleu Magic Studio i el Generali Palau van golejar en els seus partits de la segona jornada de la fase de grups de la lliga europea femenina. El Voltregà Stern Motor, per la seva banda, va ser golejat en la seva visita a la pista del Benfica portuguès. En el grup A, el Manlleu va aconseguir la seva primera victòria superant amb molta claredat el Noisy Le Grand francès per 15-0. Maria Díez va marcar 5 gols, Elisabet Gurri 4 i en van aconseguir fer 2 Anna Bullo, Ona Castellví i Anna Casarramona, respectivament. El Voltregà va perdre clarament en la seva visita al líder del grup, el Benfica, i va caure per un clar 5-1. Les portugueses ja guanyaven per 3-0 en el descans i en la segona meitat es van situar amb un 5-0 abans que Berta Tarrida marqués l’únic gol de les osonenques.

En el grup B, el Palau es va quedar sol al capdamunt de la classificació després de derrotar a domicili el Merinhac francès per 1-9. Al descans ja guanyava clarament per 1-4 i va destacar en el conjunt vallesà Paula Ferrón, que va marcar 3 gols. Laura Puigdueta en va fer 2 i en van aconseguir fer 1 Vanessa Garcia, Aina Florenza, Berta Busquets i Carla Fontdeglòria. En l’altre partit del grup B, el Telecable Gijón va golejar el Coutras francès per 9-3.