Més hoquei

La catalana obre la porta

Hoquei sobre patins. La federació impulsa el debat sobre la conveniència d’ampliar les porteries per incentivar l’espectacle

Tal com ja va fer el curs passat amb la proposta per implantar l’us del casc obligatori i l’estudi a través de l’Eurecat per dissenyar-ne un d’específic i homologable per als jugadors de pista, la federació catalana aprofita el III Nadal Sobre Rodes, que es jugarà diumenge al pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans (16 h), per posar damunt la taula el debat sobre la conveniència d’ampliar les porteries. “La federació espanyola ja ens les ha demanades per fer proves”, va explicar el president, Ramon Basiana, durant la presentació del partit, que veurà l’estrena de les noves porteries d’1,20 m d’altura i 2,20 de llargada: 15 centímetres més altes i 50 més llargues. Tant Jordi Camps, el seleccionador català masculí, com Josep Maria Barberà, el femení, es mostren favorables a la proposta i no pas a una reducció de les proteccions dels porters. El duel, a banda de ser mixt –cinc nois i cinc noies per equip–presenta especificitats. Es jugarà en atacs de 30 segons en comptes de 45 i els tècnics tindran un atac en superioritat a la carta en cada un dels quatre quarts de deu minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)