Lliga Europea

El Barcelona compleix el tràmit i ja és a quarts

Hoquei sobre patins. Els d’Edu Castro dobleguen sense problemes el rival italià en la lliga europea i s’asseguren la primera plaça i el factor pista

FC BARCELONA 7 SARZANA 1

FC BARCELONA:Sergi Fernández, Bargalló, Panadero, Hélder Nunes, João Rodrigues –cinc inicial–; Matías Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca, Alabart.SARZANA:Corona, Borsi, Rossi, Jero Garcia, Ipiñazar –cinc inicial–; Rispogliati, ‘Negro’ Moyano, Perroni.GOLS:1-0, Bargalló (min 2); 2-0, Matías Pascual (min 7); 3-0, Bargalló (min 17); 4-0, Pablo Álvarez (min 23); 5-0, João Rodrigues (min 27); 5-1, Rossi (min 30); 6-1, Matías Pascual (min 31); 7-1, Pablo Álvarez (min 48).ÀRBITRES:Cardoso i Fernandes (Portugal).FALTES:9 del Barça i 6 del Sarzana. Targeta blava per al blaugrana Alabart.

5 0 1 4 13 37

Triomf plàcid al Palau Blaugrana d’un FC Barcelona molt superior al Sarzana italià, que deixa els d’Edu Castro, a falta d’una jornada, ja com a líders matemàticament del seu grup en la fase de grups de la lliga europea, amb la classificació per als quarts de final a la butxaca i el factor pista a favor en els encreuaments. El rival del conjunt blaugrana serà el segon del grup B, que probablement serà el Noia, si no falla en l’última jornada contra el Monza a casa i aconsegueix com a mínim puntuar.

Pel que fa al rival d’ahir, el conjunt entrenat per Alessandro Bertolucci (exjugador del Reus) va ser escombrat des del principi per un Barça que va sortir com un vendaval a resoldre per la via ràpida. Dos minuts va trigar Pau Bargalló a obrir la llauna i, tot i el penal fallat un minut després per João Rodrigues, l’equip català ja guanyava per 3-4 gairebé al cap d’un quart d’hora, amb doblet de Bargalló, el jugador més en forma de l’equip. Ni les rotacions del Sarzana ni el temps mort de Bertolucci van fer aturar la màquina blaugrana, que va marxar al descans amb el quart, amb un xut de fora de Pablo Álvarez. El porter, Sergi Fernández, un espectador més, només va haver d’intervenir en un contraatac de Perroni. La resta, una bassa d’oli.

Després de la represa, el Barça també va anar per feina i als dos minuts va marcar el 5-0, en culminar João Rodrigues un contraatac. Amb 5-1, Sergi Fernández va aturar un penal i Matías Fernández va definir un un contra un de manera magistral. Pablo Álvarez va tancar el compte a prop del final. “Volem acabar sent l’únic equip que no ha perdut cap partit de la fase de grups. Estem contents i la dinàmica és positiva. L’equip està ràpid i intens”, va dir al final el tècnic, Edu Castro.