Més hoquei

LLIGA CATALANA

El Palau sentencia a la pista del Vilanova (0-7)

Hoquei sobre patins. El Manlleu i el Voltregà encarrilen els quarts de la primera lliga catalana femenina i el Vila-sana venç el Cerdanyola (4-3)

La victòria del Generali Palau de Plegamans per 0-7 al pavelló de les Casernes contra el Vilanova va tancar diumenge els partits d’anada de l’eliminatòria de quarts de final de la primera lliga catalana femenina d’hoquei, la final a quatre de la qual es jugarà dissabte i diumenge que ve al pavelló municipal Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans. Dos doblets de Laura Puigdueta, Aina Florenza i Vanessa García i un altre gol de Berta Busquets van certificar la superioritat del Palau, que va convertir en un teòric tràmit el partit de tornada que demà jugarà a casa (21.30 h).

Com el Palau, el Magic Studio Manlleu i el CP Voltregà també van guanyar els partits d’anada com a visitants a les pistes del Garatge Plana Girona (1-6) i el Bigues i Riells (0-2), mentre que l’eliminatòria més oberta és la que enfronta l’Esneca Vila-sana i el Cerdanyola CH. Les del Pla d’Urgell van guanyar el primer partit per 4-3 i dijous defensaran un gol d’avantatge al pavelló municipal de Can Xarau-Paco Arpide (21.30 h).

Avui es jugaran el Manlleu-Girona (20.50 h) i el Voltregà-Bigues i Riells (20.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)