Europeu

Setze catalans en la preselecció per l’europeu de l’agost

S’ha fet pública la llista de dinou jugadors

La direcció tècnica de la federació espanyola ha comunicat la llista de 19 jugadors que han estat preseleccionats per disputar el campionat d’Europa absolut que es farà del 22 al 28 d’agost en una seu per determinar. En aquesta llista hi ha setze jugadors catalans. Abans del 15 de juny està previst que es faci pública la selecció definitiva de seleccionats, que començaran a treballar a partir del 19 de juliol.

En aquesta preselecció hi ha quatre porters: Sergi Fernández (Barça), Carles Grau (Deportivo Liceo), Xavier Malián (Porto) i Xavier Puigbí (Oliveirense). Els jugadors de pista són: Ignacio Alabart, Sergi Panadero, Nil Roca, Sergi Llorca i Pau Bargalló (Barça), Jordi Adroher i César Carballeira (Deportivo Liceo), Álex Rodríguez i Marc Julià (Reus Deportiu Miró), Edu Lamas i Sergi Aragonés (Benfica), Xavi Barroso (Porto), Toni Pérez i Ferran Font (Sporting) i Martí Casas (Forte dei Marmi).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)