Lliga Europea

L’EHCA no entén res

Lliga europea. L’associació de clubs confirma que el comitè europeu ha rebutjat que els segons de grup juguin una segona fase

L’EHCA, l’associació de clubs europeus, va confirmar ahir en un comunicat titulat L’EHCA no entén la negativa que el comitè europeu (WSE-RH) ha determinat que no hi haurà segona fase per decidir el millor segon. Els clubs defensen que els tres segons es juguin la quarta plaça de l’F4 en una lligueta per evitar possibles adulteracions en cas de contagi i per una qüestió de “justícia esportiva”. “La proposta va ser formalitzada per escrit el 21 de març, abans que l’organisme europeu acceptés que l’EHCA organitzés la lliga europea, i fins i tot ha estat debatuda en posteriors reunions”, diuen els clubs.

Sigui com vulgui, tots els jugadors del Barça i el Reus han donat negatiu en els test PCR obligatoris. Al Noia, que marxa avui en avió al migdia, faltaven quatre jugadors per saber el resultat. El Barça va aterrar ahir al migdia a Lisboa i a la tarda va provar el parquet del pavelló. El Reus va viatjar ahir a la nit amb autocar.

Esport3 oferirà divendres el Noia-Porto (14 h), l’Sporting-Reus (18h) i el Barça-Liceo (21 h), i el Benfica-Barça de diumenge (21 h). Els duels del Reus i el Noia i també el Liceo-Benfica de dissabte es podran seguir per la web. Barça TV oferirà els partits dels blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)