OK Lliga

El Taradell baixa i el Palafrugell i el Vendrell jugaran el ‘play-out’

El Barça rep el trofeu de campió de l’OK Lliga i el Caldes acaba tercer

El Taradell ha perdut la categoria en l’última jornada de l’OK Lliga, mentre que el Palafrugell i el Vendrell jugaran el play-out. Els empordanesos i els penedesencs jugaran aquesta eliminatòria de permanència/ascens contra l’Alcobendas i el Vilafranca en un enfrontament a doble partit. Es sortejaran els enfrontaments i l’ordre dels partits.

En aquesta última jornada el Taradell i el Palafrugell han empatat (4-4) i aquests resultat no els ha servit a cap per pujar llocs a la classificació i sortir de la zona de descens i play-out que ocupaven abans de començar. El Vendrell ha perdut a la pista del Reus (4-1) i ha mantingut el seu lloc en aquesta eliminatòria per no baixar que també ocupava.

Les victòries de l’Igualada contra el Lloret (8-2) i del Calafell contra el Girona (4-3) els ha assegurat la permanència. Els gironins també es mantenen a l’OK Lliga malgrat la derrota.

També estava en joc la tercera posició que ha sigut pel Caldes al guanyar ajustadament el Noia per 6-5 i mantenir el punt d’avantatge sobre els reusencs. El Lleida ha guanyat el Liceo (3-0) en un partit on cap s’hi jugaven res cap dels dos equips. El Barça ha tancat la lliga guanyant per 5-2 el Voltregà, que l’hi ha fet el passadís com a campions abans del partit. Després de l’enfrontament els blaugrana han rebut la copa de campions i han celebrat el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)