Copa

El Girona, il·lusionat contra el Reus

Hoquei sobre patins. L’equip de Ramon Benito i Marc Comalat espera trobar el seu perfil alt de rendiment per plantar cara demà en els quarts de la copa que arrenca avui a la Corunya

El Garatge Plana Girona debutarà demà en la copa a la Corunya contra el Reus amb la il·lusió d’obtenir un bitllet “històric” per a les semifinals. “Hem de jugar concentrats al darrere i fer bons contraatacs, tapar bé els seus trets exteriors i evitar els seus contraatacs. Sense Raül Marín, el Reus ha perdut màgia però també és un equip més consistent”, explica el tècnic, Ramon Benito, que atribueix el grau màxim de perillositat al roig-i-negre Àlex Rodríguez. “Hem de trobar el nostre perfil alt. Hem pecat d’irregularitat, amb partits molt bons i altres de molt dolents, com ara a casa contra el Vic”, assenyala. El Girona, que ha perdut els dos partits del curs contra el Reus, viatja avui amb avió. El cap de setmana posterior jugarà a Andorra la final a set de la Europe Cup, un final de curs intens.

Quarts de final. Avui
(1) Caldes-Lleida 13 h
(2) Liceo-Voltregà 20.45 h
Quarts de final. Demà
(3) Reus-Girona 13 h (4) Barça-Noia 20.45 h
Semifinals. Dissabte
Vencedor 1 - vencedor 2 17 h Vencedor 3 - vencedor 4 20 h
Final. Diumenge
13.15 h
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)