Europe Cup

Galbas elimina el Caldes

Europe Cup. Tres gols del santcugatenc remunten el 0-1 de la primera meitat dels vallesans, que desaprofiten moltes ocasions i estan negats en les jugades de bola aturada

Sarzana 4 Recam L. Caldes 1

SARZANA:Corona, Bordi, Galbas, Rossi i Ipinazar –equip inicial–; Rispogliati, Osorio, Petrocchi, Rinaldis i Bianchi.RECAM LÀSER CALDES:Camps, Ricart, Miras, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Rovira, Rosa, Giménez, Roger Acsensi i Beltran.GOLS:0-1 (25’) Alexandre Acsensi, 1-1 (32’) Galbas. 2-1 (46’) Galbas, de falta directa. 3-1 (48’) Galbas, de falta directa. 4-1 (49’) Rossi.ÀRBITRES:J. Duarte i P. Almeida (Portugal). Targeta blava a Borsi, Galbas, Rosa, Roger Acsensi, Miras i Giménez.FALTES:16 del Sarzana i 11 del Caldes.

Les il·lusions del Recam Làser Caldes van quedar tallades en la semifinal de l’Europe Cup, quan va perdre per 4-1 contra el Sarzana italià. Els vallesans es van quedar sense poder disputar una final europea en ser superats per un conjunt italià liderat pel santcugatenc Joan Galbas, que va marcar els tres primers gols del seu equip, va remuntar el 0-1 del Caldes i va ser el seu autèntic botxí. Els calderins també van estar negats en les jugades de bola aturada i van desaprofitar tres faltes directes i un penal, a més d’altres ocasions clares.

En la primera acció del partit, el Caldes ja va disposar de la primera ocasió de perill, però no va ser fins al darrer segon de la primera meitat que es va avançar amb un gol des de la seva pista d’Alexandre Acsensi. Entre tant, els italians van disposar d’un penal que van enviar al pal i els calderins, d’una falta directa que no van transformar i d’un penal que va anar al pal.

Els italians van disposar d’una falta directa en el primer minut de la segona meitat, però no van marcar. Cinc minuts després, el Caldes no va aprofitar una nova falta directa i mig minut després, Galbas va empatar pel Sarzana (1-1). Els calderins van crear ocasions i van desaprofitar una altra falta directa. A quatre minuts del final, Galbas va avançar els italians (2-1) de falta directa. Els intents de remuntada dels vallesans van portar al 3-1, novament de Galbas i de falta directa, i al 4-1 de Rossi, a un minut del final.