Europeu

El campionat europeu s’ajorna fins al novembre

El comitè executiu de World Skate, el màxim organisme del patinatge mundial, va decidir el 25 de juny l’ajornament fins al novembre del campionat d’Europa de seleccions, que s’havia de fer del 22 al 28 d’agost i que comptava amb només quatre seleccions inscrites. La resolució s’ha fet per intentar reunir un nombre major de seleccions en la nova data després de les renúncies inicials provocats per la pandèmia. El comitè europeu WSE-RH confirma el canvi de data del campionat del 14 al 20 de novembre de 2021 a Portugal, a la ciutat de Paredes, que ja va ser amfitriona de la 50a edició el 2012. L’europeu estava assignat inicialment a França, que va renunciar.

Per un altre costat,a finals de setembre es jugarà a Itàlia (seu encara no confirmada) el campionat d’Europa sub-19 masculí. La competició femenina sènior serà organitzada per Mealhada (10-16 d’octubre), com en la darrera jugada el 2018. També a Mealhada, a mitjans de desembre tornarà la competició femenina de clubs sub-17 (vegeu la comunicació adjunta)

La temporada de clubs començarà els dies 18 i 19 de setembre amb la copa Continental. Les semifinals del dissabte 18 de setembre enfrontaran el campió d’Europa Sporting contra el Sarzana, segon classificat a l’Europe Cup 2021 i el Lleida Llista , guanyador de l’Europe Cup 2021, contra el Porto, segon de la lliga europea. La definició de la ubicació es comunicarà en les properes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)