OK Lliga

Segona victòria del Barça, el Reus i el Manlleu

El Lleida i el Liceo, amb un partit ajornat, s’estrenen amb triomf

El Barça, el Reus Virginias i el Martinelia Manlleu han sumat la seva segona victòria en dues jornades en l’OK Lliga. El conjunt osonenc, recent ascendint, està tenint un bon rendiment i ha guanyat a la pista del Noia Freixenet per 3-4 un partit que perdia per 3-1. Els de Sant Sadurní han desaprofitat quatre faltes directes. El conjunt roig-i-negre ha derrotat per la mínima el Corredor Mató Palafrugell (4-3) amb quatre gols de Raúl Marín, dos de penal i un de falta directa. Els blaugrana han volgut esvair qualsevol dubte del triomf ajustat de la primera jornada i han golejat l’Igualada Rigat per 11-1. Pau Bargalló i João Rodrigues han marcat tres gols cada un.

El Deportivo Liceo i el Lleida Llista, que van ajornat el partit de la primera jornada, han guanyat en la seva estrena aquesta temporada. Els gallecs han superar el Garatge Plana Girona per 3-1 en un partit ajustat, 1-1 al descans, i que no han sentenciat fins a un minut i mig del final. Els lleidatans s’han imposat a la pista de l’Alcobendas per 4-7 en un partit que han dominat per 1-5. César Candanedo ha marcat tres gols pels madrilenys. El Voltregà Stern Motor ha encaixat una inesperada golejada per 8-2 a la pista del Pas Alcoi en un partit que estava ajustat (3-2) a setze minuts del final. Ferran Formatjé ha marcat tres gols pels locals. El Recam Làser Caldes ha encaixat la segona derrota i aquest cop ho ha fet a casa contra el Parlem Calafell per 3-4, en un partit molt disputat i amb alternatives.