Europeu

Espanya goleja Itàlia (6-0) i fa un pas de gegant cap a la final de l’europeu

La selecció espanyola ha superat Itàlia amb autoritat per 6-0 en el seu primer partit i ja té segellat més de mig bitllet per a la final de dissabte que disputaran els dos primers dels cinc conjunts que juguen la lligueta. Tenint en compte que Anglaterra es la ventafocs i que Itàlia és més equip que França –la va vèncer per 0-3 dilluns–, el triomf és un pas de gegant. L’equip de Ricard Muñoz no ha marcat les dues accions que ha tingut en la bola aturada però tampoc no les ha trobat a faltar, superior tècnicament i en la rotació. Casarramona, amb 2 gols i una assistència, ha estat la jugadora més valuosa del partit.

Vicente li ha aturat una falta directa a la perillosa Tamiozzo (7’) per una blava a Puigdueta en una fase inicial molt igualada en què la menor rotació transalpina encara no penalitzava. Borràs, però, ha obert la llauna rematant a boca de canó l’1-0 al segon pal una gran acció de Casaramona (13’). Piquero ha enviat un penal al pal quan faltaven dotze segons per al descans. Tot just arrencar el segon temps, Casarramona, molt inspirada, ha patinat per darrera de la porteria i ha superat Caretta pel pal curt (2-0). Sara Roces (34) ha sentenciat el partit en una acció personal meritòria (3-0). Caretta li ha aturat una directa a Puigdueta (45’)per una blava del conjunt de Massimo Giudice. Casaramona ha arrodonit el triomf (4-0) rematant al primer toc una acció de Puigdueta. La jugadora del Palau ha signat el 5-0 amb un gran tret creuat i Roces ha arrodonit la golejada a cinc segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)