Més hoquei

La FCP inicia la campanya “FEM OK NET” de tolerància zero amb la violència

Ha fet un comunicat de rebuig als actes violents després de dos episodis en les categories de base i posa en marxa un nou protocol d’entrada a pista per fomentar el respecte

La Federació Catalana de Patinatge ha engegat la campanya “FEM OK NET” de tolerància zero amb la violència, ha fet un comunicat rebutjant els nous casos d’agressions físiques i verbals en categories de base amb l’atac a una arbitre la setmana passada, i ha posat en marxa un nou protocol d’entrada a pista per fomentar el respecte entre els esportistes, els àrbitres i els assistents. En aquesta jornada tots els àrbitres portaran un braçalet blanc en senyal de rebuig a la violència al món de l’esport.

En el comunicat que ha fet públic la federació catalana destaca: “La Federació Catalana de Patinatge manifestem el més enèrgic rebuig a qualsevol acció i comportament violent en el nostre esport, i alhora expressem el nostre suport i escalf als àrbitres d’hoquei patins que han patit aquests tipus d’agressions en els recintes esportius”. Explica que posa en marxa la campanya i acaba: “Una vegada més ho diem ben alt i clar: Tolerància zero a les agressions físiques i verbals al nostre esport.”

Amb la campanya la federació catalana vol eradicar les conductes intolerants i la violència als terrenys de joc. Vol educar i conscienciar a tothom per tal d’evitar que en un recinte es visquin agressions als àrbitres i als jugadors per part del públic.

També es posarà en marxa un nou protocol d’entrada a pista abans del partit. Entraran els arbitres i els dos equips al darrera, el col·legiat es posarà al mig de la pista amb els jugadors al seu costat i tots faran el gest de salutació en direcció a la zona del públic. Els jugadors no es saludaran entre ells fins que no s’aixequi el protocol Covid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)