Europeu

Portugal empata i la selecció espanyola jugarà la final de l’europeu si la guanya aquesta nit

S’enfrontaran a partir de les 22.45 h (Teledeporte)

Portugal va empatar contra Itàlia (4-4) en l’europeu que juga a casa en el darrer partit de la tercera jornada que va acabar de matinada hora catalana. El conjunt portuguès va fer un pas enrere en les seves aspiracions de passar a la final. L’enfrontament va ser molt anivellat amb un 1-1 al descans i avantatges pels dos equips en la segona meitat. Els italians, que no han sumat cap victòria en tres partits, tenen molt complicat acabar entre els dos primers del grup i passar a jugar pel títol.

En la jornada d’avui el duel entre Espanya i Portugal (22.45 h Teledeporte) pot decidir bona part de les possibilitats dels dos conjunts d’aspirar al títol. Una victòria de la selecció espanyola la classificaria per la final, mentre que el conjunt portuguès necessita guanyar per no quedar fora de la lluita per ser el campió. En aquest cas tot es decidira en l’última jornada i hi podria haver un triple empat a deu punts. En aquesta jornada també es disputaran el França-Alemanya (16.30 h) i l’Itàlia-Andorra (19.30 h).

Quan queden dues jornades per acabar aquesta fase de grup la selecció espanyola i la francesa estan empatades a 7 punts, després de sumar dues victòries i un empat i no coneixen la derrota. El conjunt portuguès no ha aprofitat el fet de jugar davant la seva afició a Paredes i només té 4 punts amb una victòria, un empat i una derrota. Alemanya, amb 3 punts, Itàlia amb 2 i Andorra amb 1 ocupen les tres darreres posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)