Més hoquei

El Palau guanya l’europeu de clubs sub-17 femení en superar en la final el Mataró

Ha guanyat el seu segon títol en imposar-se en la final per 3-0

El HC Palau ha guanyat el campionat d’Europa de clubs sub-17 femení que s’ha disputat a Luso (Portugal). En la final ha superat per 3-0 al CH Mataró amb gols d’Aimee Blackman (2), que ha sigut la màxima golejadora amb deu, i de Marina Codina. El conjunt vallesà ha sumat el seu segon títol, després de guanyar el 2017. El Palau ha derrotat al vigent campió ja que el Mataró va guanyar al 2019 –no es va disputar l’any passat per la pandèmia–, i també havia estat primer els anys 2015 i 2016. El campió del 2018 va ser el Cerdanyola.

Els dos equips catalans han dominat completament aquesta setena edició i han acabat primers dels seus grups amb tres victòries en tres partits. El Palau ha superat per 5-0 l’YLP England d’Anglaterra, per 13-0 el Lisboa (Portugal) i per 2-1 l’Observar e Validar Futuro portuguès. El Mataró s’ha imposat per 3-1 el Team Azzurre italià, per 5-1 al BBR francès i per 6-0 al Aveiro (Portugal).

En la semifinal les vallesanes han derrotat per 5-0 el Team Azzurre i les maresmenques han guanyat en la pròrroga per 4-3 a ’Observar e Validar Futuro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)