Europe Cup

El Voltregà Stern Motor i el Finques Prats Lleida golegen i l’Igualada Rigat perd en l’Europe Cup

Els osonencs i els lleidatans derroten pel mateix resultat de 8-1 el Sanjoanense i el Poire respectivament

El Voltregà Stern Motor i el Finques Prats Lleida han golejat pel mateix resultat de 8-1 el Sanjoanense portuguès i el Poire francès respectivament en l’Europe Cup. L’Igualada Rigat ha estat derrotat per 4-2 en la seva vis¡ta a la pista del Valdagno italià.

Els osonencs han sumat la primera victòria en el seu tercer partit i s’han posat líders del grup C. Ha fet un gran inici i al descans guanyaven per 4-0. Arnau Canal ha sigut el més destacat i ha marcat cinc gols. Els lleidatans s’ha consolidat en la primera plaça del grup A al superar al seu més directe rival. Al descans ja dominaven per 3-0 i malgrat que han desaprofitat cinc faltes directes i un penal han guanyat clarament. Oriol Vives i Jepi Selva han fet dos gols cada un.

Els igualadins han fet una bona primera meitat contra el Valdagno, s’han avançat i han arribat al descans amb un 2-2. En la segona part, però els italians s’han assegurat la victòria.