Lliga Europea

El Palau inicia la defensa del títol

Hoquei sobre patins. Quatre clubs catalans dels deu inscrits –el Generali Palau, el Voltregà Stern-Motor, el Martinelia Manlleu i el Cerdanyola Feníe Energía– afronten la lliga europea

El Generali Palau inicia avui ben engrescat la defensa del títol europeu a casa contra el Roller Matera (20 h). El triomf en l’OK Lliga sumat dimarts, a la pista del Martinelia Manlleu –1-6–, a la vuitena victòria seguida en la competició, trencant a més la condició d’invictes de les osonenques i situant-se líder provisional, fa que arribi al duel d’avui amb la moral pels núvols. El conjunt d’Ivan Sanz és el clar favorit respecte a les italianes en una lliga europea en què quatre dels deu participants són catalans i cinc juguen l’OK Lliga. L’altre partit del grup B el jugaran a Can Xarau el Cerdanyola Feníe Energía i el Sanjoanense portuguès (20 h). El Martinelia Manlleu descansa. En el grup A, el Voltregà Stern-Motor, vigent subcampió convidat per World Skate perquè n’havia quedat fora i que té sis títols a les vitrines, debuta a casa contra el Noisy-le-Grand (17.30 h). En l’altre partit, el Telecable Gijón rep el Benfica (19h). El Coutras francès descansa. Els dos primers de cada grup de la fase regular a una volta jugaran la final a quatre els dies 30 d’abril i 1 de maig en una seu que encara s’ha de determinar.

Grup A
Voltregà - Noisy-le-Grand 17.30 h
Telecable Gijón - Benfica 19 h
* Descansa: Coutras
Grup B
Generali Palau - R. Matera 20 h
Cerdanyola - Sanjoanense 20 h
* Descansa: Martinelia Manlleu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)