OK Lliga

El Barça venç un gran Palafrugell (5-6) i iguala el millor inici de sempre: 17/17

El Barça ha igualat avui a la pista del Corredor Mató Palafrugell, el cuer, el millor inici de sempre en la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal amb disset triomfs en disset jornades. El partit ha estat entremaliat perquè l’equip local ha jugat una primera part de gran nivell, fent molt mal en el contraatac i ha arribat a la mitja part amb avantatge (4-2) amb el gols de Bancells, Ceschin (2) i Canet, de falta directa. Alabart i Llorca han fet els gols visitants. El Barça ha hagut de posar tota la carn a la graella en el segon temps per poder celebrar la victòria. Bargalló, amb tres gols en vuit minuts, i Alabart, de falta directa, ha situat el 4-6. Figa de penal, ha acostat de nou els locals (5-6), dibuixant un tram final incert, però els blaugrana han sabut nedar i guardar la roba.

El líder indiscutible reedita l’èxit signat pel Barça de Carlos Figueroa en el curs 2004/2005, que va empatar a la pista del Noia en la divuitena jornada (3-3). Les disset victòries van millorar els onze triomfs seguits que havia establert dos cops el propi Barça de Figueroa, (1997/98 i 2002/2003), i el mític Voltregà dels anys setanta, que havia signat també onze victòries d’arrencada en dues ocasions (a 1974/75 i 1975/76).