OK Lliga

El Barça s’arromanga a Palafrugell i iguala el millor inici de lliga

Hoquei sobre patins. Suma el 17/17, que datava del curs 2004/05 amb Figueroa

El Barça es va haver d’arromangar de valent a la pista del Corredor Mató Palafrugell, el cuer, que guanyava per 4-2 en la mitja part, per igualar el millor inici de sempre en la màxima categoria amb 17 triomfs en 17 jornades. El líder reedita l’èxit signat pel Barça de Carlos Figueroa en el curs 2004/2005, que va empatar a la pista del Noia en la divuitena jornada (3-3). Les 17 victòries van millorar els 11 triomfs seguits que havia establert dos cops el mateix Barça de Figueroa, (1997/98 i 2002/2003), i el mític Voltregà dels anys setanta, que havia signat també 11 victòries d’arrencada en dues ocasions (1974/75 i 1975/76).

El partit va ser entremaliat perquè l’equip local va jugar una primera part de gran nivell, fent molt mal en el contraatac, i va arribar a la mitja part amb avantatge (4-2) amb els gols de Bancells, Ceschin (2) i Canet, de falta directa. Alabart i Llorca van fer els gols visitants. Bargalló, amb tres gols en vuit minuts escandalosos, i Alabart, de falta directa, van situar el 4-6. Figa, de penal, va acostar de nou els locals (5-6), dibuixant un final incert, però els blaugrana van resistir. El Voltregà Stern Motor, per la seva banda, es va avançar contra el Deportivo Liceo amb un gol de Palazón, però va acabar caient per 3-5. Molas i Canal van fer els altres gols locals.