OK Lliga

El Palafrugell reafirma el seu bon moment de joc

Hoquei patins. Triomf vital dels de Garcia, que surten del descens directe

Noia 3 Palafrugell 4

NOIA FREIXENET:Fernández, Esteller, Bargalló, Mitjans i Pujadas -equip inicial-; Costa, Salvadó i Joseph.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschin, Figa i Canet -equip inicial-; Candamio, Ramon i Ruiz.GOLS:0-1 (5’) Figa, de penal. 0-2 (6’) Canet. 1-2 (13’) Costa, de penal. 2-2 (21’) Mitjans. 3-2 (26’) Salvadó. 3-3 (37’) Candamio. 3-4 (42’) Canet, de falta directa.ÀRBITRES:O. Pérez i A. Márquez.FALTES:13 del Noia i 6 del Palafrugell.

El Palafrugell va obtenir ahir a l’Ateneu un triomf de prestigi contra el Noia que corrobora el seu bon moment i li permet deixar la cua i sortir de la zona de descens directe. Figa, de penal, i Canet, amb un tret creuat, van situar al davant els de Xevi Garcia (0-2). El Noia va reaccionar amb contundència (3-2), però Candamio, a boca de canó, va rendibilitzar un rebuig de Xus Fernández i Canet, de falta directa a un toc, va signar el gran triomf.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)