Més hoquei

Valverde és nomenat coordinador de l’arbitratge europeu

El president de la secció d’hoquei sobre patins del comitè europeu (WSE-RH), el portuguès Orlando Panza, ha nomenat com a coordinador de la comissió de treball d’arbitratge al català Òscar Valverde, amb més de 30 anys en el mon de l’arbitratge. Valverde es va iniciar amb 19 anys i ha estat present en diversos europeus, mundials i fases finals de la lliga europea. Alhora, també és el responsable de la comissió d’arbitratge de la federació espanyola des del 2020. “Segur que serà capaç de fer una gran contribució a la comissió tècnica d’hoquei sobre patins del World Skate Europe. Li desitjo una bona feina en el desenvolupament de l’arbitratge”, va dir Panza.

en la seva nova funció, coordinarà la formació, implantant un nou programa de treball continuo, establirá la designació dels àrbitres en competicions europees i treballarà per millorar qüestions tècniques. A més, s’encarregarà de supervisar partits i preparar als àrbitres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)