OK Lliga

Tres punts importants

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona derrota a domicili el Manlleu, un rival directe, en un partit molt intens i anivellat

Martinelia Manll. 2 Garatge Plana G. 3

MARTINELIA MANLLEU:Arcas, Navarro, Franci, Borrego i Alonso –inicial–; Marc Pujadas, Auguet, Moncusí, Biel Pujadas i Codony.GARATGE PLANA GIRONA:Llavarelo, Grau, Rovira, Aguirre i Pelicano –inicial–; Laguna, Vázquez, Pujol, Sánchez i Fernández.GOLS:0-1 (15’) Pelicano, de falta directe. 1-1 (26’) Biel Pujadas. 1-2 (33’) Pelicano, de falta directe. 2-2 (39’) Biel Pujadas. 2-3 (45’) Pujol.ÀRBITRES:A. López i J. Anglés.T.B.:A Marc Pjadas, Biel Pujadas i Grau.FALTES:13 del Manlleu i 15 del Girona.

El Garatge Plana Girona va sumar tres punts molt importants en guanyar a la pista del Martinelia Manlleu, un rival molt directe en la zona baixa de la taula de l’OK Lliga, en un partit molt intens i disputat.

Els gironins es van avançar en la primera meitat amb un gol de falta directa de Pelicano. En la segona, els osonencs van empatar, i quan Pelicano va fer el segon gol de falta directa, Biel Pujadas va fer també el seu segon gol i va tornar a empatar. El Manlleu va disposar de tres faltes directes i un penal, però no va poder superar el porter Llaverola en acció de bola aturada. Quan faltaven cinc minuts per al final, Pujol va fer el 2-3, i el Girona va saber mantenir aquesta mínima diferència fins al final del partit.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)