Lliga Europea

La lliga europea oficiosa es jugarà de l’11 al 17 d’abril a la Corunya

Els dotze equips de l’associació de clubs europeus EHCA jugaran la lliga europea oficiosa a la Corunya de l’11 al 17 d’abril en plena Setmana Santa, en un torneig organitzat pel Deportivo Liceo i batejat amb el nom de Golden Cup 50 perquè serà un dels actes del cinquantè aniversari de la fundació del club gallec. L’Sporting, campió de les dues últimes edicions oficials –la darrera jugada a Luso en un format mes curt del convencional–, el Barça –el club amb més títols (22)–, el Porto i el Liceo seran els quatre caps de sèrie dels quatre grups de tres equips que es configuraran per sorteig, amb l’única premissa que un grup no pot estar format íntegrament per tres equips de la mateixa lliga. La fase de grups es jugarà de dilluns a dimecres i dijous hi haurà descans. Els quarts es disputaran el divendres, les semifinals el dissabte i la final, el diumenge.

Els altre tres conjunts de l’OK Lliga són el Reus Virginias, el Noia Freixenet i el Recam Làser Caldes. La nòmina de portuguesos la completen el Benfica, l’Oliveirense i el Barcelos i també hi prendran part el Forte dei Marmi de la lliga italiana i el Saint-Omer de la francesa. Pel curs vinent, els clubs de l’EHCA han pactat el retorn a la competició oficial del comitè europeu (WSE-TH) de la qual aquesta temporada n’han exercit dissidència perquè no estaven d’acord amb el format plantejat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)