OK Lliga

El Girona busca els punts i perd contra el Noia

Hoquei patins. Els gironins van lluitar, sense sort, fins al darrer minut

Garatge Plana Gir. 1 Noia Freixenet 3

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Rovira, Vázquez i Pelicano –equip inicial–; Laguna, Nadal, Pujol, Sánchez i Fernández.NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Costa, Salvadó, Pujadas –equip inicial–; Mitjans, Joseph, Gerard Montserrat, Guillem Montserrat i Fernández.GOLS:0-1 (8’) Salvadó. 1-1 (12’) Pujol. 1-2 (19’) Joseph. 1-3 (35’) Mitjans.ÀRBITRES:D. Cantos i J. Iglesias. Van mostrar targeta blava a Sánchez, del Girona i a Esteller i Salvadó, del Noia.FALTES:15 del Girona i 8 del Noia.

El Garatge Plana Girona va perdre a casa contra el Noia (1-3) en partit ajornat de la 17a jornada de l’OK Lliga. Els gironins van buscar els punts i van lluitar fins al darrer minut però els va faltar encert davant de porteria i van desaprofitar tres faltes directes. El Noia es va avançar i Pujol va empatar, però es va arribar al descans amb un 1-2 i els de Sant Sadurní van ampliar l’avantatge en la segona meitat. Amb el triomf, el Noia se situa tercer.