OK Lliga

Primera derrota en la lliga

Hoquei sobre patins. El Barça no pot contenir el desplegament físic del Liceo i posa fi a una ratxa de 45 partits sense perdre en la competició a pesar de la gran actuació de Sergi Fernández

Deportivo Liceo 3 Barça 1

DEPORTIVO LICEO:C. Grau, Carballeira, Torres, Rodríguez i Roberto -inicial-; M. Grau, Oruste i Burgaya.FC BARCELONA:Fernández, Bargalló, Roca, Llorca i Nunes -inicial-; Panadero, Alabart, Rodrigues i Pascual.GOLS:1-0 (27’) Torres. 2-0 (43’) Carballeira. 3-0 (49’) M. Grau, de falta directa. 3-1 (49’) Rodrigues.ÀRBITRES:S. Mayor i J. sánchez. blaves a Bargalló, Panadero i Nunes (2).FALTES:13 del Liceo i 6 del Barça.

El Barça va encaixar a Riazor una derrota tan inqüestionable com reversible per 3-1, la primera de la temporada en l’OK Lliga en un partit en què mai va poder desplegar el seu joc, i tanca involuntàriament una sèrie de 45 partits seguits sense perdre en la competició, la seva tercera millor ratxa de sempre. Malgrat tot, continua com a líder indiscutible de la fase regular ara amb 5 punts de marge sobre el Deportivo Liceo quan falten només sis jornades. Tot i malbaratar tres faltes directes, el Liceo va ser molt superior i només la gran actuació del porter Sergi Fernández va evitar una desfeta més àmplia. En la primera volta, els blaugrana van vèncer per 8-7 i perden, per tant, el goal average, tot i que res no fa pensar que el necessitin.

L’equip d’Edu Castro va sobreviure en el primer temps a dues faltes directes llançades per Àlex Rodríguez –blaves a Bargalló (5’) i Panadero (7’)–i a les dues superioritats consegüents de dos minuts, gràcies a l’actuació imperial de Sergi Fernández. Als blaugrana els va faltar clarividència per trobar la pausa necessària i la passada idònia. Fernández, però, no va poder evitar que Torres, sol, li aixequés i piqués la bola en un contraatac provocat per una pèrdua a mitja pista (1-0). En el 34’, Bargalló va disposar d’una falta directa –10a del Liceo–però va enviar la bola fora davant de Carles Grau. El porter del Barça també va guanyar la partida a Torres en la directa arran d’una blava a Hélder Nunes (38’). La sort també va ser esquerpa, i Pascual va estavellar la bola al pal (41’). Carballeira i Marc Grau, de falta directa –blava a Nunes– no van perdonar i van establir el 3-0 definitiu. A catorze segons del final, Rodrigues va fer el gol de l’honor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)